15 Ocak 2011 Cumartesi

iyi geceler sevgilim ozlemini bari bu gece ictigim son sigarada birakirsan sevinirim...


   Farkli bir ulkede farkli bir evde herseyden uzakta seni ozlemekle, daha once ozlemlerime sahit olmus dort duvar arasinda ozlemenin biraz farki olur zannediyorum her yolculukta...Her yolculukta kendimi kandiriyorum israrla. Ama nereye gidersem gideyim ozlem ,verdigi acidan bir nebze fedakarlik etmiyor ve gerekli gereksiz her yerde karsima cikiyor ozlemin.


   Venedikte bi pizza olup bogazima takilabiliyor mesela. Sicak bir kruvasan gibi mideme oturabiliyor ressamlar tepesinde..Alelacele icilen bir sarap da olabiliyor champ elysees de, guzel fakat bir o kadar da dondurucu bir kar manzarasi bazen salzburg da..
                                                                                

 Bir tren istasyonunda, bitmeden sondurulecegi bilinerek yakilmis bir sigara oluyor bazen..Ne bileyim ucagi kacirmak uzere oldugunu bile bile duty freede hala parfum kokluyor olmanin verdigi huzursuzluk gibi hissettiriyor bu ozlem zaman zaman kendini. Amsterdamda  tecrubesizlik kokan adrenalin dolu bekleyislerde ozlemine benzetilebilir.
    Bu aralar bavyerada soguk bir kis aksami bitirmek zorunda oldugum,uzerimde kurdugu baskinin tadini bastirdigi bir litre bira gibi ozlemin...
    Su an yabanci oldugum bir evde sigara dumani altnda bir mutfak,pencereden iceri giren yagmur kokusu,biraz soguk,biraz kahve kokusu ,kucagimdaki laptopun sicakligi,yorgun gozlerim ve sacmaladigimi hissettiren cumleler uzerinde kurulu ozlemin...
   iyi geceler sevgilim ozlemini bari bu gece ictigim son sigarada birakirsan sevinirim...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder