16 Ocak 2011 Pazar

teselli bekliyorum ben vizeleri aciklanmakta olan bir hukuk fakultesi ogrencisiyim.

Birseylerin ters  gidecegini roma sinavindan bir gun once alisveris merkezinin rafinda ders notlarimi unuttugum gun anlamistim da hani birseyi hissedersinde ustunu kapatirsin ya yok yok yaparim ben falan ha iste oyle yapmistim o gunde. Bu notlarin boyle gelecegi bastan belliydi a dostlar.

Yok ayy ben hukuk okuyorum da bizde devam zorunlulugu yok deyip 12 ye kadar yatmalar...
Ayy ben okuldan cikinca direk eve gidemiyorum deyip alsancak senin agora benim arkadas bulusmalari..
Yok bu filmi izliyim yok suraya da gideyim buraya da. Al gordun gununu..
Of  bi de dersteki o artistiklerim nolcak? Ay ben bunu mantigimla da yaparim yaa seklinde(gorduk mantigimi)
Sinava calismayi son gune birakmam sonra..Son gune biraktigim yetmiyor gibi bi de o son gun gurmelik,sanat elestirmenligi,moda tasarimciligi,bestekarlik,kose yazarligi gibi olmadik yeteneklerim ortaya cikmiyo mu. Dunya mutfagina bi ilgi duyuyorum ki o son gun. Hukuk baslangicindan once susi yapmaya calistim mesela buyrun 40 aldim. Susimide kimse yemedi o ayri hazin bi durum zaten. Iktisat sinavindan once tutsu kokusu ve latin muzigi esligindeki salatalik maskem cildimde gerekli etkileri gostermis olsa da afedersiniz sinav bi tarafimda patladi.(Olsun ama benden kiymeti mi dimi?)
Neyse bu donem surekl zikrettigim o salak cumleyi tekrarliyorum.Ben bu donem kendimi denedim calismadan kac alabiliyorum diye.
 hahayyytt. sefam olsun.

1 yorum:

  1. en azından finaller var öyle düşün.finalde kurtarırsın :P
    bak benim bir içmimarlık öğrencisi olmama rağmen yarın işletme sınavım var ve facebookta delicesine takılıyorum,bildiğim ne kadar şarkı varsa kliplerini izliyorum,sürekli bişeyler yiyorum filan elime kalem değmedi henüz :D yalnız değilsin melike :)

    YanıtlaSil